ExooZorg

 ExooZorg 

Waar elke dag telt en zorg centraal staat

Over ons

Wij zijn

ExooZorg is een organisatie die zich richt op het bieden van begeleiding en dagbesteding aan mensen met een zorgbehoefte.

De missie van ExooZorg is om mensen met een beperking de mogelijkheid te bieden om zo zelfstandig mogelijk te leven en te participeren in de maatschappij.

De visie van ExooZorg is dat iedereen recht heeft op een zinvolle invulling van de dag en dat er voor iedereen mogelijkheden zijn om bij te dragen aan de maatschappij.

ONZE OPENINGSTIJDEN:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 – 16.30 uur

09.00 – 16.30 uur

09.00 – 16.30 uur

09.00 – 16.30 uur

09.00 – 16.30 uur

09.00 – 16.30 uur

09.00 – 16.30 uur

BEGELEIDING

Bij ExooZorg bieden we één-op-één begeleiding in de thuissituatie en ondersteunen we je in het dagelijks leven. Wij kijken naar wat jou op eigen kracht al lukt. Dit is vaak meer dan jij of je naasten zelf zouden denken. Samen onderzoeken we hoe we jou het beste kunnen helpen om zelfstandiger en krachtiger in het leven te kunnen staan.

De thuisbegeleiding van ExooZorg is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar die zelfstandig wonen, maar daarbij soms wat extra hulp en ondersteuning nodig hebben. Samen kijken we op welke gebieden we je kunnen ondersteunen en welke vorm van begeleiding passend is bij jouw situatie.

DAGBESTEDING

Wij bieden vijf dagen per week dagbesteding aan in groepen van maximaal zeven personen. Wij vinden het belangrijk dat de dagbesteding aansluit bij jouw interesses, wensen en talenten. Tijdens de dagbesteding ben je in contact met groepsgenoten terwijl je lekker actief en creatief bezig bent.

ExooZorg kent vele mogelijkheden voor een zinvolle dagbesteding. Zo is er ruimte om actief aan de slag te gaan met bijvoorbeeld Het Pakketpunt, Heitje voor Karweitje en door actief bezig te zijn in de omgeving. We krijgen ook regelmatig opdrachten vanuit bedrijven en organisaties om mee aan de slag te gaan. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat het altijd gaat om opdrachten zonder werdruk.

DAGPROGRAMMA

De dagbesteding bij ExooZorg  heeft een vaste structuur. We starten om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur.

Je bent welkom voor een hele dag of gedurende een dagdeel.

Wat doen we?

De werkplaats

De werkplaats van ExooZorg is een gezellige en inspirerende omgeving, waar deelnemers zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. De werkplaats is ingericht als pakketpunt voor DPD en UPS met diverse materialen en gereedschappen om deelnemers te ondersteunen bij hun activiteiten en klusjes. Er is voldoende ruimte om te werken en de werkplaats is geschikt voor uiteenlopende activiteiten.

Heitje voor karweitje!

Wij bieden kleine werkzaamheden en bezorgdiensten aan tegen een kleine vergoeding. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben veel ervaring met het bestaande van diverse klusjes en bezorgdiensten.

Onze diensten aanmelden onder andere:

– Tuinwerkzaamheden

– Boodschappen bezorgen

– Pakketjes bezorgen

– Kleine reparaties in huis

– En nog veel meer!

We zijn een pakket punt van UPS & DPD

Ons aanbod

1

2

3

4

5

6

Onze Partners

Wij werken met diverse bedrijven uit de regio

Get 30% off your first purchase

X