ExooZorg

De Werkplaats 

De werkplaats van ExooZorg is een gezellige en inspirerende omgeving, waar deelnemers zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. De werkplaats is ingericht als pakketpunt voor DPD en UPS met diverse materialen en gereedschappen om deelnemers te ondersteunen bij hun activiteiten en klusjes. Er is voldoende ruimte om te werken en de werkplaats is geschikt voor diverse activiteiten.
 

 

Team de SOED klussers

is een betekenisvol initiatief dat een zinvolle dagbesteding biedt aan individuen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met bouwbedrijf SOED, garanderen we een unieke ervaring waarbij je binnen veiligheidsrichtlijnen werkt en continue begeleiding ontvangt. Als je altijd al bouwwerkzaamheden hebt willen uitvoeren als een professionele bouwvakker, maar op maat en afgestemd op je mogelijkheden, dan is deze uitdaging perfect voor jou. Je wordt zowel fysiek als mentaal uitgedaagd door taken zoals puinruimen, het transporteren van bouwmaterialen en het uitvoeren van diverse klussen op de werkplaats, inclusief houtbewerking en meubelrenovatie.

 

 

De Fietsenmakerij
 Samen met de begeleiding zoeken we samen naar de mogelijkheden wat je allemaal kan. Dit doen we stap voor stap met ondersteuning van je begeleider. Zo leer je fietsen bouwen en/of repareren. Ook leer je samen te werken en werknemersvaardigheden te ontwikkelen.
 
 
E- waste
Wij inzamelen uw oude van elektronica!
Iedereen kent het wel, je hebt nog oude elektronica rondslingeren. Een oud telefoontje, kapotte dvd-speler , computer of wekker. ook wel e-waste genoemd. 
– [ ] Grote apparaten
– [ ] Kleine apparaten
– [ ] Middelgrote apparaten
Wij demonteren en sorteren de onderdelen en metalen.
 

 

DAGPROGRAMMA

 

De dagbesteding bij ExooZorg  heeft een vaste structuur. We starten om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur.
Je bent welkom voor een hele dag of gedurende een dagdeel.
 

 

Heitje voor Karweitje!

Wij bieden kleine werkzaamheden en bezorgdiensten aan tegen een kleine vergoeding. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben veel ervaring met het verrichten van diverse klusjes en bezorgdiensten.

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Tuinwerkzaamheden
  • kleine verhuizingen
  • spullen weggooien naar de milieustraat
  • Kleine reparaties in huis zoals verven, lampje ophangen
  • Ramen zeem project
  • En nog veel meer!

       

 

Voor                                   Na 

 

Met onze werkbus kunnen we ook andere Heitje voor Karweitje doen

 

 

 

Get 30% off your first purchase

X